knieklachten fysio groningen

– Diagnose van knieklachten
– Effectieve behandelingen
– Pré- en postoperatief
– Hulp bij revalidatie
– Voor sporters én niet-sporters

Snel van je sportblessure af!

Sporten is goed voor je gezondheid maar kan helaas tot blessures leiden. Blessures kunnen zowel de sportbeoefening als de dagelijkse activiteiten belemmeren. Wanneer je een sportblessure oploopt, wil je meer duidelijkheid over de blessure en er niet te lang mee doorlopen. Dat geldt zeker als je in het weekend een blessure krijgt.
 
Als je contact met ons opneemt zullen we zo snel mogelijk een afspraak plannen. Je komt dan langs aan de Emingaheerd 8a te Groningen en je wordt gezien door (sport)fysiotherapeut Peter van den Belt (eigenaar van Centrum voor Knieklachten en Fysiotherapie Beijum).
 

Wat zijn de voordelen van het CKK?

– mogelijkheid om met een blessure op korte termijn gezien te worden.
– afspraak maken kan 7 dagen per week, 24 uur per dag via het contactformulier.
– deskundige behandeling en begeleiding
– directe beschikking over diagnostische middelen zoals echografisch onderzoek
– snelle professionele beoordeling en diagnose van de blessure. Eventueel met behandeling of indien nodig verwijzing naar specialist in het ziekenhuis

knieklachten groningen

“Blessures zijn enorm frustrerend, ik weet er alles van. Je wilt niets liever dan zo snel mogelijk weer sporten. Wij zetten ons in om samen met jou snel aan je herstel te werken.”
Peter van den Belt

 
 
 
 

Hoe werkt het CKK?

Het Sport-spreekuur valt onder de ‘fysiotherapeutische zorg’ en als je voor vergoeding in aanmerking wilt komen dan zul je een aanvullende verzekering moeten hebben. Als je twijfelt of een bezoek aan het Sport-spreekuur vergoed wordt neem dan even contact op met je zorgverzekeraar. Je kunt een afspraak maken door te bellen met 050-549 86 21 of een mail te sturen.

Met andere klachten aan het bewegingsapparaat kun je terecht bij ‘Fysiotherapie Beijum’ door te bellen met 050-541 53 81 of een mail te sturen.

Bel voor een orïenterend gesprek

050-549 86 21

Of wij nemen contact met u op:

10 + 1 =

Minder behandelingen nodig

Bij het Centrum voor Knieklachten heeft u minder behandelingen nodig dan bij de reguliere fysiotherapeut. Dat scheelt natuurlijk enorm in zorgkosten.