knieklachten fysio groningen

– Diagnose van knieklachten
– Effectieve behandelingen
– Pré- en postoperatief
– Hulp bij revalidatie
– Voor sporters én niet-sporters

Waarom kiezen voor het
Centrum voor Knieklachten?

De meeste mensen met knieklachten komen bij een reguliere fysiotherapeut terecht. Maar lang niet alle fysiotherapeuten kunnen goed helpen bij specifieke knieklachten. Als een fysiotherapeut geen specialist is op het gebied van knieklachten, worden klachten vaak op een minder effectieve manier aangepakt.

Laat het herstel van uw knieklachten niet langer duren dan nodig is. Wanneer niet de juiste analyse gemaakt wordt van knieklachten kan de behandeling daar ook niet goed op afgestemd worden. Denk aan de belastbaarheid van de knie, hoeveel rust je dient te nemen maar ook specifieke oefeningen om de knie beter te maken. Door het stellen van een onjuiste diagnose en de verkeerde behandeling duurt het herstel van de knieklachten vaak veel langer dan nodig is.

Maar gelukkig is er een oplossing. Door naar een gespecialiseerde fysiotherapeut te gaan wordt de knieklacht op de juiste manier aangepakt waardoor klachten sneller zullen verdwijnen maar bovenal ook wegblijven.

Het Centrum voor Knieklachten is gespecialiseerd in allerlei knieklachten.
Wij onderscheiden ons door eerst een goede analyse van de klachten te maken. Echografie kan daarbij een ondersteunend middel zijn om goed de klacht en de oorzaak te kunnen doorgronden. Dan maken wij een diagnose en stellen we een behandelplan op geheel gericht op snel herstel.

Doordat onze expertise knieklachten is, heb je vaak veel minder behandelingen nodig. En hoe minder behandelingen je nodig hebt hoe meer dat scheelt in zorgkosten. Voor langdurige trajecten, bijvoorbeeld revalidatie na een operatie, is dat misschien minder relevant, deze worden voor een groot deel vergoed uit de basisverzekering. Maar desondanks wil je toch zo snel mogelijk van je pijn en klachten af.

Nog even alle voordelen van het Centrum voor Knieklachten op een rijtje:
– gespecialiseerd in knieklachten
– het stellen van een goede diagnose met aansluitend behandelplan
– tips en oefeningen waarmee je de klachten onder controle houdt
– voor sporters en niet-sporters
– minder (zorg)kosten
– veel sneller van je knieklachten af
 

Weten wat het Centrum voor Knieklachten voor jou kan betekenen?

Bel voor meer informatie 050-549 86 21 of mail ons met jouw vraag of om een afspraak te maken.

Bel voor een orïenterend gesprek

050-549 86 21

Of wij nemen contact met u op:

7 + 1 =

Minder behandelingen nodig

Bij het Centrum voor Knieklachten heeft u minder behandelingen nodig dan bij de reguliere fysiotherapeut. Dat scheelt natuurlijk enorm in zorgkosten.